Privatlivspolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan LeopardVPS.com ("vi", "os" eller "vores") indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside (leopardvps.com), vores hostingtjenester og eventuelle relaterede tjenester (samlet kaldet "Tjenesterne").

Oplysninger Vi Indsamler

Vi indsamler flere forskellige typer af oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores tjenester til dig.

• Personlige Oplysninger:

• Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse, telefonnummer og faktureringsadresse.
    • Kontooplysninger som brugernavn og adgangskode (hashed og salted).
    • Betalingsoplysninger som kreditkortoplysninger (behandlet gennem Stripe eller PayPal, vi gemmer ikke fulde detaljer).
    • Brugsdata som browserhistorik, IP-adresse og enhedsoplysninger.
  • Ikke-personlige Oplysninger:

• Aggregerede data som statistiske eller demografiske oplysninger, der ikke identificerer nogen individuel.
    • Tekniske data som cookies og brugsdata, der måske ikke identificerer en individuel, men kan bruges til at forbedre vores tjenester.

Hvordan Vi Indsamler Oplysninger

Vi indsamler oplysninger gennem forskellige metoder:

• Når du bruger vores tjenester: Vi indsamler oplysninger om din brug af tjenesterne, såsom de sider, du besøger, og de funktioner, du bruger.
  • Når du opretter en konto: Vi indsamler oplysninger om dig, når du opretter en konto hos os.
  • Fra tredjeparter: Vi kan indsamle oplysninger om dig fra tredjeparter som datacentre (verdensomspændende), betalingsbehandlere (Stripe, PayPal) og analyseudbydere (Google Analytics).

Hvordan Vi Bruger Dine Oplysninger

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til forskellige formål:

• At levere og vedligeholde tjenesterne
  • At behandle betalinger og forhindre svindel
  • At sende dig vigtige oplysninger om tjenesterne, herunder opdateringer, sikkerhedsadvarsler og supportmeddelelser
  • At besvare dine forespørgsler og supportanmodninger
  • At forbedre tjenesterne og udvikle nye funktioner
  • At personliggøre din oplevelse med tjenesterne
  • At overholde juridiske og reguleringsmæssige krav

Deling af Dine Oplysninger

Vi kan dele dine oplysninger med tredjepartsleverandører, der hjælper os med at drive tjenesterne. Disse leverandører er forpligtet til at beskytte dine oplysninger og bruge dem kun til at udføre de tjenester, de leverer til os. Vi kan også dele dine oplysninger, hvis det kræves ved lov eller for at beskytte vores rettigheder eller andres rettigheder.

Opbevaring af Data

Vi vil opbevare dine oplysninger, så længe din konto er aktiv, eller som nødvendigt for at levere tjenesterne til dig. Vi vil også opbevare og bruge dine oplysninger for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

Dataresidens

På grund af vores brug af verdensomspændende datacentre kan dine oplysninger blive overført til, behandlet i og tilgået fra andre lande end dit eget. Disse lande kan have forskellige databeskyttelseslove end dit eget. Vi vil dog tage alle rimelige skridt for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Dine Rettigheder

Du har visse rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger:

• Adgang til dine oplysninger
  • Berigtigelse af unøjagtige oplysninger
  • Anmodning om sletning af dine oplysninger
  • Indsigelse mod behandling af dine oplysninger

Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os gennem nedenstående kontaktoplysninger.

Sikkerhed

Vi tager rimelige skridt for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, videregivelse, ændring eller ødelæggelse. Ingen internetoverførsel eller elektronisk lagringsmetode er dog helt sikker.

Børns Privatliv

Vores tjenester er ikke rettet mod børn under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år. Hvis du er forælder eller værge og mener, at dit barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Vi vil tage skridt til at fjerne oplysningerne fra vores servere.

Links til Andre Hjemmesider

Vores tjenester kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af os. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspraksis på andre hjemmesider. Vi opfordrer dig til at læse privatlivserklæringerne på enhver hjemmeside, du besøger.

Cookies og Andre Sporings Teknologier

Vi kan bruge cookies og andre sporings teknologier til at indsamle oplysninger om din browsingaktivitet, såsom de sider, du besøger og de links, du klikker på. Disse oplysninger hjælper os med at forstå, hvordan du bruger vores tjenester og forbedre din oplevelse. Du kan fravælge ikke-essentielle cookies ved at justere dine browserindstillinger.

Ændringer til Denne Privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil give dig besked om eventuelle ændringer ved at poste den nye privatlivspolitik på denne side.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

Yderligere Overvejelser

• Du kan overveje at inkludere links til WHMCS, Stripe, PayPal, Google Analytics og Plesk privatlivspolitikker i din privatlivspolitik.
  • For datacenterlagring kan du angive en erklæring om anonymiserede data, der bruges til statistiske formål.